Studentcatering stockholm

Libanesisk student catering i Stockholm

Välkommen till Foodie, din första anhalt för libanesisk student catering i Stockholm. Med en rik tradition av festarrangemang och catering, erbjuder vi högkvalitativ service, anpassad till dina behov och budget. Vår erfarenhet sträcker sig från stora företags kick-offs till intima privata fester, där vi tar hand om allt från mat och dryck till lokalen och servicen.

Vi är stolta över vårt utbud av libanesisk catering, med en meny fylld av autentiska rätter som är både hälsosamma och läckra. Vår lokal, nydesignad och redo att rymma upp till 200 sittande gäster eller 250 stående, är den perfekta platsen för ditt nästa event, oavsett om det är ett studentevent, födelsedagskalas, bröllop, dop eller företagsfest.

Med vår student catering, kan du njuta av en rad olika kalla och varma libanesiska rätter, inklusive populära val som hummus, labneh, aubergine röra, mhammara och taboule. Njut av våra grillade nötfärs spett och kycklingfilé, tillsammans med rostad potatis och grönsaker, allt för bara 195kr.

Vi är uppmärksamma på våra kunders dietkrav och allergier. Tveka inte att fråga oss om någon speciell kost – vi är här för att anpassa oss efter dina behov.

Så om du letar efter student catering i Stockholm, eller vill uppleva den fantastiska smaken av libanesisk mat på ditt nästa event, kom till Foodie. Vi ser fram emot att göra ditt nästa event minnesvärt med vårt oslagbara erbjudande av libanesisk catering.

STUDENTCATERING | 175 kr/per

 

KALLA SMÅRÄTTER

1. Hummus
2. Labneh
3. Aubergine röra
4. Mhammara
5. Fatoush

VARMA RÄTTER

7. Grillad nötfärs spett

8. Grillad kycklingfilé

9. Rostad potatis och grönsaker

Beställa NAMNTECKNING: BESTÄLLAREN VILLKOR

Full betalning av beställningen bör göras. Bekräftelsen på betalningen meddelas genom sms på telefonnummer ni har angett. Beställa minst 25 personer cetaring får du fri leverans

BESTÄLL STUDENTCATERING HOS OSS

Leverans / Upphämtning

Betalning

PERSONUPPGIFTER

RESTAURANG FOODIE

LUNCH SERVERAS
Stängd för lunch

HITTA OSS
ESBOGATAN 18
164 74 KISTA

KONTAKT PERSON

Johan Mourad
Mob. 070 090 74 83